Események betöltése

« Összes Események

A francia sanzon óriásai

november 22 @ 18:00 - 19:00

2024. november 22-én, 18 órakor Aznavour, valamint a francia sanzon olyan világhírű nagyságainak dalait hallhatjuk, mint Édith Piaf, Yves Montand, Gilbert Bécaud, Charles Trenet. A nagy, zenei utazáson Jordán Adél, Bardóczy Attila és Wagner-Puskás Péter lesz a kísérőnk.
 
Bardóczy Attila színművész a kivételes énekhangjának köszönhetően a magyar zenés színházak egyik legnépszerűbb művésze, a volt Rock-Színház, majd az Operettszínház tagja. Egyben a francia kultúra nagy rajongója, aki nemcsak énekel franciául, de darabokat is fordít magyarra. 1996-ban a párizsi sanzonverseny legjobb külföldi előadói díját nyerte el. Ezen az estén Aznavour alakját eleveníti föl.

Edith Piaf dalait, és lényét a színpadon, és filmekben is felejthetetlenül emlékezetes alakításokat nyújtó Junior Príma-, Máthé Erzsi- és Arany Medál-díjas Jordán Adél a Katona József Színház színművésznője varázsolja elénk. Jellegzetes karaktere és mesterségbeli tudása nemzedéke legjobb művészeivé közé emeli, s ennek igazságáról most a közönség is meggyőződhet.

A zongoránál egy kiváló fiatal muzsikus kíséri a világhírű dalokat: Wágner-Puskás Péter.

Tartsanak velünk a francia sanzon gyönyörűségesen különleges és különlegesen gyönyörű világába! Bon voyage!

 
Jegyek kaphatók elővételben a helyszínen, vagy online a jegymester.hu-n.

Részletek

Dátum:
november 22
Időpont:
18:00 - 19:00